Ντετέκτιβ – Ντέτεκτιβ Αθήνα

Ντετέκτιβ – Ντέτεκτιβ Αθήνα

Για Ντετέκτιβ – Ντέτεκτιβ Αθήνα και Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών γενικότερα με εγγύηση αποτελέσματος απευθυνθείτε στο Absolut Professional Detectives Peter Kamenakis.
(Αριθμός άδειας λειτουργίας 1819/7/1/94-δ’ από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη) Οι εκπαιδευμένοι ντετέκτιβ συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τις υποθέσεις σας, ενημερώνοντάς σας καθημερινά για την εξέλιξη της έρευνας.

Ντετέκτιβ – Ντέτεκτιβ Αθήνα Peter Kamenakis

Συχνές Ερωτήσεις – Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις (frequently asked questions FAQ) που κάνουν οι πελάτες μας και αξίζει να διαβάσετε!

Σας έχει απονεμηθεί κάποιο βραβείο στη διάρκεια των τελευταίων ετών;

Η βράβευση ενός Ντετέκτιβ είναι μία διάκριση που αξίζει πάντα να αναφέρεται. Είναι πάρα πολλές οι σημαντικές στιγμές μας και όλα τα τεκμήρια υπάρχουν στο γραφείο μας στην Αθήνα. Με χαρά θα σας τα παρουσιάσουμε.

Έχετε κάποιες συνεντεύξεις, ώστε να δω στοιχεία για σας στον ηλεκτρονικό τύπο;

Ναι μπορείτε να δείτε τον επόμενο σύνδεσμο Συνεντεύξεις. Οι επόμενες συνεντεύξεις μας θα δημοσιοποιηθούν εντός λίγων ημερών.

Ασχολείστε με δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία;

Ναι, έχουμε εξιχνιάσει σειρά δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία για ομογενείς με πολύ μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων.

Στις Η.Π.Α. έχετε συνεργάτες;

Φυσικά, εργαζόμαστε και αυτό το διάστημα αθόρυβα σε δύο πολύ μεγάλες υποθέσεις επιχειρηματικής απάτης για κατοίκους Των Ηνωμένων Πολιτειών και μία εξαφάνιση φοιτήτριας από το Los Angeles.

Ποιος είναι ο παράγοντας που σας κάνει πρωτοπόρο Ντετέκτιβ – Ντέτεκτιβ Αθήνα;

Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμα του Ντετέκτιβ ή ορθότερα του ιδιωτικού ερευνητή. Χρησιμοποιούμε τον όρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι όλοι σε αυτόν και έτσι μας αποκαλούν. Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό team Ντετέκτιβ Πειραιά. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό και επεμβαίνουμε εκεί, όπου ο πολίτης βρίσκει αδιέξοδα. Κάθε ενέργειά μας αποσκοπεί στην επίλυση ζητημάτων που απαιτούν:
  1. εχεμύθεια,
  2. ακρίβεια κινήσεων,
  3. μεθοδικότητα,
  4. ταχύτητα και
  5. αποτελεσματικότητα.