Peter kamenakis ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου. ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 24ΩΡΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ PETER KAMENAKIS

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών και Ντετέκτιβ στην Αθήνα Peter Kamenakis and Associates in Greece. Με αυστηρή εχεμύθεια και ταχύτητα αναλαμβάνουμε τη δική σας υπόθεση. ντέτεκτιβ Αθήνα με μεγάλη εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Tο γραφείο ιδιωτικών ερευνών των ντετέκτιβ μας σε Αθήνα και Πειραιά, καθώς και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει με αυστηρή εχεμύθεια την υπόθεσή σας και σας εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα. Απόδειξη σε αυτό, οι τεράστιες επιτυχίες σε όλες τις υποθέσεις που αναλάβαμε.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα γραφεία μας στην Αθήνα, τον Πειραιά, αλλά και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, διαθέτουν και χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ανάγκες σας, μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κορυφαίας τεχνολογίας και ασφάλειας, που εξασφαλίζει την επίτευξη του στόχου σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Οχήματα ειδικού τύπου, ταχύπλοα σκάφη, drones και κορυφαίος εξοπλισμός στις υπηρεσίες σας, για παρακολούθηση μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος, ανεξαρτήτως επιπέδου δυσκολίας. Διαθέτουμε τον απαραίτητο στόλο για όλες τις ανάγκες των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Υποστηρίζουμε όλες τις έρευνες που έχουν να κάνουν με κινητά τηλέφωνα και διαλευκάνουμε πάντοτε με επιτυχία δύσκολες υποθέσεις παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για αποτελεσματικό έλεγχο του κινητού σας και εξακρίβωση των στοιχείων του υποκλοπέα, γρήγορα & αποτελεσματικά.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ντέτεκτιβ Αθήνα

ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - 27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ME ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 • Άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές Ντετέκτιβ σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
 • Πολύχρονη πείρα.
 • Υψηλή τεχνολογική κατάρτιση.
 • Σύγχρονοι μέθοδοι συλλογής πληροφοριών. και παρακολούθησης.
 • Καθημερινή εξέλιξη.
 • Σίγουρα αποτελέσματα.
 • Αυστηρή εχεμύθεια.
 • Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
24ωρη εξυπηρέτηση
Επαγγελματισμός & Συνέπεια

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα γραφεία μας στην Αθήνα, τον Πειραιά και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό τεκμηριώνεται όχι μόνο από την πληρότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ενεργειών μας αλλά και από σειρά άλλες παραμέτρους. Δείτε στη συνέχεια τον αριθμό άδειας λειτουργίας μας. Η νομιμότητα είναι βασική μας αρχή σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Αριθμός άδειας λειτουργίας 1891/7/1/94-δ Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Φημιζόμαστε γιατί μπορούμε και πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας

 • 24ωρη διαθεσιμότητα

  Νύχτα και μέρα, 24 ώρες κάθε μέρα. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι όταν μας χρειάζεστε.

 • Απόλυτη εχεμύθεια

  Μαζί μας μπορείτε να είστε ήσυχοι και να μας εμπιστευτείτε τα πάντα.

 • Διεθνείς διακρίσεις

  Είμαστε πολλάκις βραβευμένοι. Εχουμε λάβει πολλά βραβεία και διεθνείς διακρίσεις.

 • Απόλυτη εξειδίκευση

  Ειδικευόμαστε στις ιδιωτικές έρευνες και επιλύουμε επιτυχώς  δύσκολες υποθέσεις.

 • Τεχνολογία αιχμής

  Διαθέτουμε τον αρτιότερο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

 • Πάντα κοντά σας

  Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, μέχρι την πλήρη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης.

Ιδιωτικές Έρευνες

Είμαστε οι μοναδικοί ντετέκτιβ στις ιδιωτικές έρευνες στην Ελλάδα με άρτια εκπαιδευμένους άντρες και γυναίκες, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες και δύσκολες απαιτήσεις των πελατών μας. Εάν αναζητείτε ντέτεκτιβ Αθήνα τότε φτάσατε στο στόχο!

Παρακολούθηση Μέσω ξηράς
Υπερσύγχρονο VAN με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό για επίγειες παρατηρήσεις.
Παρατήρηση Μέσω θάλασσας
Ταχύπλοα για παρατηρήσεις μέσω θάλασσας.
Παρακολούθηση Μέσω αέρος
Drones (τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα) με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για παρατηρήσεις από αέρος.

Παρακολούθηση και παρατήρηση

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα κέντρα ταυτοποίησης DNA βοηθώντας μας έτσι στην εξιχνίαση υποθέσεων κακοποίησης ανηλίκων και εξαφανισθέντων ατόμων.. Δίνουμε απαντήσεις στςι ερωτήσεις όσων αναζητούν ντέτεκτιβ Αθήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας

Ιδιωτικές Έρευνες Ντετέκτιβ

Είμαστε οι μοναδικοί στις ιδιωτικές έρευνες στην Ελλάδα με άρτια εκπαιδευμένους άντρες και γυναίκες

Έρευνες για Κινητά Τηλέφωνα

Υποστηρίζουμε όλες τις έρευνες που έχουν να κάνουν με κινητά τηλέφωνα

Εξοπλισμός Γραφείου Ερευνών

Το γραφείο μας στην Αθήνα διαθέτει και χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες, μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό

24ωρη εξυπηρέτηση

Το γραφείο μας λειτουργεί όλο το 24ωρο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποια ημέρα και ώρα θέλετε έτσι ώστε να σηζητήσουμε το πρόβλημα σας.

Αυστηρή εχεμύθεια

Μετά από πολύχρονη πείρα το γραφείο μας αναλαμβάνει με αυστηρή εχεμύθεια την υπόθεσή σας και σας εγγυάται ταχύτατα αλλά και σίγουρα αποτελέσματα.

Διεθνείς συνεργασίες

Διαθέτουμε διεθνές δίκτυο συνεργατών σε πολλές χώρες. Μπορούμε και αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε όλον τον κόσμο ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας.

Ιδιωτικές έρευνες Αθήνα

Detectives in Greece

Ιδιωτικές Έρευνες Πειραιάς

Ντετεκτιβ στη Θεσσαλονίκη

Ιδιωτικές Έρευνες Κόρινθος

ΟΡΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ

ΝΟΜΟΣ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 υποχρεούνται:

α. Να φέρουν στην επωνυμία τους τη φράση “Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών” και στα έγγραφα τους τον αριθμό της άδειας λειτουργίας τους.

β. Να μη χρησιμοποιούν στην επωνυμία, στα έγγραφα και κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους τον τίτλο “αστυνομικός” ή “ντετέκτιβ”. Το ίδιο ισχύει γενικά για λέξεις ή φράσεις ικανές να παραπλανήσουν το κοινό ότι αντιπροσωπεύουν δημόσια αρχή και ιδιαίτερα αστυνομική.

Εκτός από γραφεία Ντετέκτιβ στην Αθήνα και στον Πειραιά, διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα. Έτσι δημιουργήσαμε  το μεγαλύτερο γραφείο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα. Βεβαίως όμως ο κύριος όγκος εργασιών αφορά ντέτεκτιβ Αθήνα.