ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

Ντετέκτιβ Πάτρα

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Πάτρας

 

Ντετέκτιβ Πάτρα: Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του Peter Kamenakis & Associates δραστηριοποιείται στην Πάτρα αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Absolute Professional Detectives του κ. Πήτερ Καμενάκη δραστηριοποιείται με αυστηρή εχεμύθεια στην Πάτρα. Το γραφείο ερευνών πλαισιώνεται από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, με υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και σύγχρονες μεθόδους συλλογής πληροφοριών. Δείτε τις υπηρεσίες μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας…

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ Πάτρας και όλη την Ελλάδα

Εάν μένετε στην Πάτρα ή στην Αχαΐα γενικότερα τότε τα γραφεία Ντετέκτιβ Πάτρας μπορούν να αναζητήσουν για εσάς τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αυτό τεκμηριώνεται όχι μόνο από την πληρότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ενεργειών μας αλλά και από σειρά άλλες παραμέτρους. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα κεντρικά γραφεία ντετεκτιβ στην Αθήνα..Δείτε στη συνέχεια τον αριθμό άδειας λειτουργίας μας. Η νομιμότητα είναι βασική μας αρχή σε όλες μας τις δραστηριότητες.  Αναλαμβάνουμε πολλών ειδών υποθέσεις, μεταξύ αυτών και εμπορική και βιομηχανική αντικατασκοπεία. Είμαστε σε θέση να βρούμε οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσει ο πελάτης. Μια πολύ συνηθισμένη πληροφορία που ζητάνε πολλοί είναι η προγαμιαία έρευνα για το παρελθόν συντρόφων. ή συζύγων.

Πολλές φορές μας έχει ζητηθεί να κάνουμε προστασία ανηλίκων από ναρκωτικά καθώς και και αποτροπή από αυτά.. Όταν αναλάβουμε να κάνουμε προστασία και αποτροπή ανηλίκων από ναρκωτικά τότε ενημερώνουμε για όλες μας τις ενέργειες τους γονείς του ανηλίκου. Κάνουμε λεπτούς χειρισμούς και ενεργούμε με μυστικότητα και διακριτικότητα.

Αριθμός άδειας λειτουργίας 1891/7/1/94-δ΄
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Πάτρα και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 υποχρεούνται:

α. Να φέρουν στην επωνυμία τους τη φράση “Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών” και στα έγγραφα τους τον αριθμό της άδειας λειτουργίας τους.

β. Να μη χρησιμοποιούν στην επωνυμία, στα έγγραφα και κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους τον τίτλο “αστυνομικός” ή “ντετέκτιβ” και γενικά λέξεις ή φράσεις ικανές να παραπλανήσουν το κοινό ότι αντιπροσωπεύουν δημόσια αρχή και ιδιαίτερα αστυνομική.

Συχνές Ερωτήσεις – Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις (frequently asked questions FAQ) που κάνουν οι πελάτες μας και αξίζει να διαβάσετε!

Η εταιρεία σας έχει πάρει κάποιο βραβείο;

Με μια επίσκεψη στα γραφεία μας θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η εταιρεία μας. Η βράβευση ενός Ντετέκτιβ αποτελεί μία διάκριση που αξίζει πάντα να αναφέρεται. .

Έχετε κάποιες συνεντεύξεις, ώστε να δω στοιχεία για σας στον ηλεκτρονικό τύπο;

Ναι μπορείτε να δείτε τον επόμενο σύνδεσμο Συνεντεύξεις. Οι επόμενες συνεντεύξεις μας θα δημοσιοποιηθούν εντός λίγων ημερών.

Ασχολείστε με δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία;

Ναι, έχουμε εξιχνιάσει σειρά δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία για ομογενείς με πολύ μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων.

Στις Η.Π.Α. έχετε συνεργάτες;

Φυσικά, εργαζόμαστε και αυτό το διάστημα αθόρυβα σε δύο πολύ μεγάλες υποθέσεις επιχειρηματικής απάτης για κατοίκους Των Ηνωμένων Πολιτειών και μία εξαφάνιση φοιτήτριας από το Los Angeles.

Ποιος είναι ο παράγοντας που σας κάνει πρωτοπόρο Ντετέκτιβ Πάτρας;

Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμα του Ντετέκτιβ ή ορθότερα του ιδιωτικού ερευνητή. Χρησιμοποιούμε τον όρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι όλοι σε αυτόν και έτσι μας αποκαλούν. Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό team Ντετέκτιβ Πάτρας. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό και επεμβαίνουμε εκεί, όπου ο πολίτης βρίσκει αδιέξοδα. Κάθε ενέργειά μας αποσκοπεί στην επίλυση ζητημάτων που απαιτούν:

  1. εχεμύθεια,
  2. ακρίβεια κινήσεων,
  3. μεθοδικότητα,
  4. ταχύτητα και
  5. αποτελεσματικότητα.