Ντετέκτιβ Κόρινθος

Ντετεκτιβ Κορινθος

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Detective in Greece Peter Kamenakis δραστηριοποιείται στην Κόρινθο αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Κόρινθο

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Κόρινθο που διευθύνει και συντονίζει ο ίδιος ο κ. Peter Kamenakis διαθέτουν το πιο πυκνό δίκτυο πληροφοριών και ντετέκτιβ. Αυτό το γεγονός μαζί με την τεράστια εμπειρία των στελεχών του και το αυστηρό πρωτόκολλο προσέγγισης και επίλυσης κάθε μοναδικής υπόθεσης είναι η δική σας εγγύηση.

Γιατί αποτελούν εγγύηση τα γραφεία ερευνών μας;

Τα γραφεία ερευνών μας αποτελούν εγγύηση για σας, διότι:

 1. Ενεργούμε με απόλυτη εχεμύθεια.
 2. Η τεχνογνωσία μας για σχεδόν 30 χρόνια είναι η βάση για κάθε σχεδιασμό.
 3. Η ταχύτητα ενεργοποίησης μίας ομάδας από ιδιωτικούς ερευνητές υπό την καθοδήγηση του κ. Peter Kamenakis είναι υποδειγματική.
 4. Η αποτελεσματικότητα είναι για μας η απόλυτη επιδίωξη.

Θέλω τιμή για ντετέκτιβ στην Κόρινθο

Η τιμή για ντετέκτιβ στην Κόρινθο ξεκινάει από ένα ποσό που σχετίζεται με τον αριθμό των ημερών μίας έρευνας καθώς και σειρά παραμέτρους:

 • Χρονική διάρκεια.
 • Μέγεθος απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού.
 • Αριθμός απαραίτητων ερευνητών.
 • Γεωγραφική κάλυψη ερευνών.
 • Αναγκαιότητα μετάβασης στο εξωτερικό για επιτόπια έρευνα με δημόσιες αρχές Ευρωπαϊκών κρατών.
 • Μετάβαση στις Η.Π.Α. Καναδά ή Αυστραλία.
 • Οργανωμένη αποστολή σε τρίτες χώρες.

Ντετέκτιβ στην Κόρινθο για τις πιο δυσεπίλυτες υποθέσεις

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Absolute Professional Detectives του Πήτερ Καμενάκη δραστηριοποιείται με αυστηρή εχεμύθεια στην Κόρινθο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι πιο δυσεπίλυτες υποθέσεις είναι που προκαλούν το ενδιαφέρον μας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με σειρά μεγάλες επιτυχίες

Έχουμε σειρά επιτυχιών στο ενεργητικό μας στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι συνώνυμο με την επωνυμία μας: Peter Kamenakis Detectives and Associates.

Το γραφείο ερευνών μας πλαισιώνεται από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, με υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και σύγχρονες μεθόδους συλλογής πληροφοριών.

Δείτε τις υπηρεσίες μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας…

Λίγα λόγια για την Κόρινθο

Η Κόρινθος αποτελεί συνέχεια της αρχαίας Κορίνθου. Το 1858 η παλαιά πόλη της Κορίνθου, γνωστή πλέον ως Αρχαία Κόρινθος, ισοπεδώθηκε από σεισμό. Αυτό οδήγησε στο κτίσιμο της νέας πόλης ΝΑ του αρχαίου λιμανιού του Λεχαίου, στις όχθες του Κορινθιακού Κόλπου.

Η πόλη χτυπήθηκε από νέο καταστρεπτικό σεισμό στις 22 Απριλίου του 1928, που κατέστησε την πλειοψηφία των σπιτιών ακατοίκητα και άφησε άστεγες 5000 οικογένειες. Ανοικοδομήθηκε με τους πιο πλήρεις αντισεισμκούς κανόνες υπό την επίβλεψη του ΑΟΣΚ (Αυτόνομος Οργανισμός Σεισμοπαθών Κορίνθου), τον οποίον σύστησε η κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου και προικοδότησε με 75 εκ. δραχμές, τα έσοδα του τότε Καζίνο Λουτρακίου και ετήσια επιπλέον επιχορήγηση 5 εκατ. δραχμές[1]

Ο ισχυρός σεισμός 6.6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 24 Φεβρουαρίου 1981 έφερε και πάλι την πόλη στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος, αλλά οι βλάβες ήταν περιορισμένες χάρη στο νέο αντισεισμικό κώδικα.

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Κόρινθος