ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ντετέκτιβ στη Λάρνακα

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Λάρνακα

 

Ντετέκτιβ Λάρνακα: Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του Peter Kamenakis & Associates δραστηριοποιείται στην Λευκωσία, και σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Absolute Professional Detectives του κ. Πήτερ Καμενάκη δραστηριοποιείται με αυστηρή εχεμύθεια στη Λεμεσό. Το γραφείο ερευνών πλαισιώνεται από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, με υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και σύγχρονες μεθόδους συλλογής πληροφοριών. Δείτε τις υπηρεσίες μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας…

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ σε όλη την Κύπρο

Τα γραφεία Ντετέκτιβ Λάρνακα αλλά και αυτά που είναι στη διάθεσή σας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό τεκμηριώνεται όχι μόνο από την πληρότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ενεργειών μας αλλά και από σειρά άλλες παραμέτρους. Δείτε στη συνέχεια τον αριθμό άδειας λειτουργίας μας. Η νομιμότητα είναι βασική μας αρχή σε όλες μας τις δραστηριότητες.  

Αριθμός άδειας λειτουργίας 1891/7/1/94-δ΄
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ελλάδα και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 υποχρεούνται:

α. Να φέρουν στην επωνυμία τους τη φράση “Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών” και στα έγγραφα τους τον αριθμό της άδειας λειτουργίας τους.

β. Να μη χρησιμοποιούν στην επωνυμία, στα έγγραφα και κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους τον τίτλο “αστυνομικός” ή “ντετέκτιβ” και γενικά λέξεις ή φράσεις ικανές να παραπλανήσουν το κοινό ότι αντιπροσωπεύουν δημόσια αρχή και ιδιαίτερα αστυνομική.

Συχνές Ερωτήσεις – Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις (frequently asked questions FAQ) που κάνουν οι πελάτες μας και αξίζει να διαβάσετε!

Σας έχει απονεμηθεί κάποιο βραβείο στη διάρκεια των τελευταίων ετών;

Η βράβευση ενός Ντετέκτιβ είναι μία διάκριση που αξίζει πάντα να αναφέρεται. Είναι πάρα πολλές οι σημαντικές στιγμές μας και όλα τα τεκμήρια υπάρχουν στο γραφείο μας στην Αθήνα. Με χαρά θα σας τα παρουσιάσουμε.

Έχετε κάποιες συνεντεύξεις, ώστε να δω στοιχεία για σας στον ηλεκτρονικό τύπο;

Ναι μπορείτε να δείτε τον επόμενο σύνδεσμο Συνεντεύξεις. Οι επόμενες συνεντεύξεις μας θα δημοσιοποιηθούν εντός λίγων ημερών.

Ασχολείστε με δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία;

Ναι, έχουμε εξιχνιάσει σειρά δύσκολες υποθέσεις στην Αυστραλία για ομογενείς με πολύ μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων.

Στις Η.Π.Α. έχετε συνεργάτες;

Φυσικά, εργαζόμαστε και αυτό το διάστημα αθόρυβα σε δύο πολύ μεγάλες υποθέσεις επιχειρηματικής απάτης για κατοίκους Των Ηνωμένων Πολιτειών και μία εξαφάνιση φοιτήτριας από το Los Angeles.

Ποιος είναι ο παράγοντας που σας κάνει πρωτοπόρο Ντετέκτιβ Λευκωσίας;

Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμα του Ντετέκτιβ ή ορθότερα του ιδιωτικού ερευνητή. Χρησιμοποιούμε τον όρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι όλοι σε αυτόν και έτσι μας αποκαλούν. Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό team Ντετέκτιβ στην Κύπρο. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό και επεμβαίνουμε εκεί, όπου ο πολίτης βρίσκει αδιέξοδα. Κάθε ενέργειά μας αποσκοπεί στην επίλυση ζητημάτων που απαιτούν:

  1. εχεμύθεια,
  2. ακρίβεια κινήσεων,
  3. μεθοδικότητα,
  4. ταχύτητα και
  5. αποτελεσματικότητα.