ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ • ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εύρεση αριθμού με απόκρυψη

Εύρεση αριθμού με απόκρυψη

Εύρεση αριθμού με απόκρυψη.
Πολλές φορές δεχόμαστε κλήσεις στο κινητό η σταθερό μας τηλέφωνο, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη μας με απόκρυψη αριθμού η από αγνώστους και μη καταχωρημένους αριθμούς καρτοκινητών. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ατυχία να δεκτού κλήσεις με απόκρυψη οι οποίες είναι πολύ ενοχλητικές και συνήθως έχουν τη μορφή “φάρσας”. Επίσης είναι συχνό φαινόμενο οι εισπρακτικές εταιρείες ή διαφημιστικές να καλούν από απόκρυψη και οι υπάλληλοι τους να γίνονται ιδιαίτερα επίμονοι κι ενοχλητικοί. Ορισμένες φορές οι κλήσεις με απόρρητο αριθμό είναι εξυβριστικές, συκοφαντικές η ακόμα και απειλητικές.

Ο άνθρωπος που δέχεται τέτοιου είδους κλήση το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει ποιος τον ενοχλεί, την ταυτότητα του αγνώστου κι έτσι να μπορεί να δώσει ένα τέλος στον «εφιάλτη» που ζει. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η χρήση υπηρεσιών σταθερής η κινητής τηλεφωνίας εκτός από την ανθρώπινη επικοινωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την διενέργεια ποινικών αδικημάτων, όπως για την διασταύρωση απειλών, την εξύβριση, την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ή τον εκβιασμό ή για να δημιουργήσει σοβαρή ενόχληση, ανησυχία , διαταραχή ψυχικής υγείας. Πριν από λίγο καιρό δεν είχαμε την δυνατότητα να μάθουμε ποιος κρυβόταν πίσω από αυτές τις ενοχλητικές κλήσεις.

Μέχρι πριν λίγα χρονιά τα καρτοκινητά τηλεφωνά ήταν αγνώστου προελεύσεως, αφού ο καθένας μπορούσε να αγοράσει αριθμό καρτοκινητού από τα περιπτερά και τα σούπερ μάρκες χωρίς να υπάρχει γνωστοποίηση στοιχείων του αγοραστή. Ευτυχώς όμως έγιναν κάποια βήματα για να έρχονται στην επιφάνεια τα στοιχεία των «αγνώστων» κακόβουλων ατόμων. Το πρώτο βήμα έγινε με τη νομοθετική μεταρρύθμιση , η οποία ορίζει ότι κάθε συνδρομητής καρτοκινητού τηλεφώνου είναι υποχρεωμένος για να έχει σήμα και αριθμό να κάνει συμβόλαιο με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που επιλεγεί έτσι ώστε τα στοιχεία του να είναι γνωστά και προστασία. Δυστυχώς όμως και στις μέρες μας το νομοθετικό πλαίσιο υποχρεώνει όλους τους συνδρομητές καρτοκινητών να δηλώνουν επώνυμα τα στοιχεία τους , υπάρχουν φαινόμενα αγνώστων κακόβουλων τηλεφωνημάτων εξαιτίας της ανωνυμίας που τους προσφέρει η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, αφού χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση με κάποιες προϋποθέσεις για την γνωστοποίηση των στοιχείων τους. Ότι ίσχυε δηλαδή και για τους συνδρομητές συμβατής [κανονικής] σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Επομένως δεν υπάρχει κανένας κάτοχος κινητού τηλεφώνου καρτοκινητού η μη του οποίου τα στοιχεία να μην είναι γνωστά τουλάχιστον στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είναι συνδρομητής. Έτσι μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιος κρύβεται πίσω από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα, αφού πρώτα ζητήσουμε εντοπισμό απόκρυψης. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε και τα λεγόμενα vishing η phone scams τα οποία είναι «ύποπτες» κλήσεις από άγνωστους αριθμούς ή αριθμούς με απόκρυψη. Αυτές οι περίεργες κλήσεις έχουν σκοπό να υποκλέψουν πληροφορίες μέσω της σύνδεσης σας η να σας οδηγήσουν σε εμπορικές απάτες [ scam ].

Πολλές φορές θέλετε να βρείτε άμεσα τον αριθμό που σας παίρνει με απόκρυψη και σας ενοχλεί η τα στοιχεία του κάτοχου του αριθμού που σας καλεί. Οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου δεν μπορούν να σας βοηθήσουν , αφού πολλά νούμερα είναι απόρρητα η μη καταχωρημένα και δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν τα προσωπικά δεδομένα [ στοιχεία ] του συνδρομητή πάρα μόνον με εισαγγελική παραγγελία. Αφού λοιπόν η νομοθεσία δεν βοηθά σε απλά κοινωνικά προβλήματα [ υποκλοπές, εύρεση αγνώστου αριθμού , φάρσες ] έρχεται το γραφείο μας να σας βοηθήσει σε αυτό.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πήτερ Καμενάκης έχει τα καταλληλά μέσα και τεχνικές για άμεσα αποτελέσματα με απολυτή εχεμύθεια και οικονομικές τιμές. Άμεσα σας παρέχουμε την δυνατότητα εύρεσης του αριθμού που σας ενοχλεί, τον κάτοχο του κινητού αριθμού, τον εντοπισμό της θέσης του κινητού καθώς και την επαναφορά δεδομένων που έχουν διαγραφεί από οποιοδήποτε κινητό. Και πάνω από όλα σε προσιτές τιμές και εγγυημένα αποτελέσματα!!! Η απώλεια του ελέγχου της ζωής μας δημιουργεί σαφέστατα άγχος και προσδίδει στην ύπαρξη μας ένα δραματικό στοιχείο.