ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ • ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εξοπλισμός

Εξοπλισμός ασφαλείας

Το γραφείο μας στην Αθήνα διαθέτει και χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες, μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένο εξοπλισμός ασφαλείας. Ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως γραμμικούς ανιχνευτές, αναλυτές φάσματος ευρείας ζώνης, δέκτες και ανιχνευτές σήματος, αναλυτές τηλεφωνικών γραμμών, θερμικές τεχνικές με κάμερες καθώς και πολλά άλλα ηλεκτρονικά αντίμετρα που εξασφαλίσουν στο έπακρο την οριοθέτηση των ιδιωτικών σας συμφερόντων.

Εξοπλισμός ασφαλείας

Εξοπλισμός ασφαλείας THERMAL CAMERAS

Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι η πιο εύκολη και πιο γρήγορη μέθοδος για την ανίχνευση πολλών τύπων κοριών, ειδικά αυτών που κάνουν σπατάλη ενέργειας, στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, πίνακες ψευδοροφές και πολλά άλλα μέρη εντός των κτιρίων. Η υπέρυθρη κάμερα μας δείχνει ακριβώς πού είναι τα προβλήματα και βοηθά να εστιάσουμε την προσοχή μας άμεσα και αποτελεσματικά στο πρόβλημα που ενδέχεται να υπάρχει.

Εξοπλισμός ασφαλείας OSCOR BLUE

Η νέα Oscor blue είναι ένα σύστημα ανάλυσης φάσματος που σκουπίζει έως τα 24GHz. Το μοναδικό ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα κεραιών μετατροπής της Oscor blue δεν απαιτεί καμία πρόσθετη κεραία ή καλώδιο. Είναι φορητή και κατάλληλη για να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον μεθοδικά και γρήγορα.

Εξοπλισμός ασφαλείας VIDEO SWEEPER

Το Video Sweeper είναι ένας φορητός ανιχνευτής γρήγορης σάρωσης για τις ασύρματες μικροκάμερες. Η μονάδα ανιχνεύει γρήγορα όλες τις διαθέσιμες τηλεοπτικές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Το σύστημα λειτουργεί με μια πλήρη σειρά των τηλεοπτικών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων NTSC ή PAL/*SECAM. Επίσης έχει αυτόματο και χειρωνακτικό τρόπο ανίχνευσης. Μπορεί να ανιχνεύσει σήματα έως και 300 μέτρα μακριά ανάλογα την δύναμη της συσκευής αποστολής σημάτων.

Εξοπλισμός ασφαλείας ANTI SNIPER DETECTOR

Το σύστημα αυτό είναι ένας ανιχνευτής ελεύθερων σκοπευτών και είναι σε θέση να εντοπίσει τις διάφορες παθητικές οπτικές και ηλεκτροπτικές συσκευές όπως οι διόπτρες, οπτικοί ανακλαστήρες, κάμερες, και ότι έχει να κάνει με καμουφλαρισμένες συσκευές που διαθέτουν φακούς, κιάλια, τηλεσκόπια και άλλα συναφή είδη. Ακόμα και όταν αυτά είναι καλυμμένα πίσω από παράθυρα, θάμνους, δέντρα, χαρτόνια, τζαμαρίες και ότι άλλο συνεπάγεται σε καμουφλάζ.

Ο ανιχνευτής μπορεί να είναι φορητός ή τοποθετημένος σε ένα τρίποδο, έπειτα ο χειριστής εξετάζει την απειλούμενη περιοχή και όταν ένας οπτικός ανακλαστήρας οποιουδήποτε είδους ανιχνεύεται, η θέση του μαρκάρεται με ένα κόκκινο σημείο ορατό μέσα από το σκόπευτρο του συστήματος, συγχρόνως ένα ακουστικό σήμα ενεργοποιείται προς επιβεβαίωση αυτού δείχνοντάς μας παράλληλα και την απόσταση του ελεύθερου σκοπευτή, παπαράτσι ή άλλου είδους κακόβουλο πού μας έχει σαν στόχο του.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια σε εκδηλώσεις εξωτερικού χώρου, ομιλίες, συνάντησεις, ραντεβού και όπου αλλού χρειαστεί μια ασφαλής μεταφορά VIP προσωπικοτήτων.

Εξοπλισμός

Κατά μέσο όρο η ανίχνευση μιας περιοχής 100 τετραγωνικών μέτρων διαρκεί περίπου από 2 έως 4 ώρες για να ολοκληρωθεί. Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να ποικίλει σύμφωνα με το επίπεδο απειλής, την πολυπλοκότητα της έρευνας και το περιεχόμενο μέσα στην εξεταζόμενη περιοχή.

Συμβουλές ασφαλείας

Εσωτερική παρακολούθηση

Τα τεχνικά μέτρα επιτήρησης αναφέρονται ως «σκούπισμα» εντοπίζουν την παρουσία και τη θέση της ενεργητικής και παθητικής εποπτείας σε συσκευές λαθρακρόασης, κοινός κοριούς. Διαπιστώνουν τα τρωτά σημεία τους και τα εξουδετερώνουν.