ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ • ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Στόλος γραφείου ιδιωτικών ερευνών

Ο στόλος που διαθέτουμε, απαραίτητος για όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.

Εξοπλισμένο VAN με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

Μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού για άμεσες επεμβάσεις όπου και όταν χρειαστεί.

Αυτοκίνητα μικρού και μεγάλου κυβισμού και όγκου που μας βοηθούν να ελισσόμαστε, ανάλογα με την περίσταση.

Δείτε ακόμα το στόλο για τις παρακολουθήσεις – παρατηρήσεις μας…

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα γραφεία μας στην Αθήνα, τον Πειραιά και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό τεκμηριώνεται όχι μόνο από την πληρότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ενεργειών μας αλλά και από σειρά άλλες παραμέτρους. Δείτε στη συνέχεια τον αριθμό άδειας λειτουργίας μας. Η νομιμότητα είναι βασική μας αρχή σε όλες μας τις δραστηριότητες.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
Είμαστε οι μοναδικοί ντετέκτιβ στις ιδιωτικές έρευνες στην Ελλάδα με άρτια εκπαιδευμένους άντρες και γυναίκες, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες και δύσκολες απαιτήσεις των πελατών μας. Εάν αναζητείτε ντέτεκτιβ Αθήνα τότε φτάσατε στο στόχο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ;
Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμα του Ντετέκτιβ ή ορθότερα του ιδιωτικού ερευνητή. Χρησιμοποιούμε τον όρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι όλοι σε αυτόν και έτσι μας αποκαλούν. Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό team. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό και επεμβαίνουμε εκεί, όπου ο πολίτης βρίσκει αδιέξοδα. Κάθε ενέργειά μας αποσκοπεί στην επίλυση ζητημάτων που απαιτούν:

  1. εχεμύθεια,
  2. ακρίβεια κινήσεων,
  3. μεθοδικότητα,
  4. ταχύτητα και
  5. αποτελεσματικότητα.