Ανεύρεση χρεοφειλετών

Ανεύρεση χρεοφειλετών

Σκέψου σοβαρά πριν αποφασίσεις σε ποιον θα εμπιστευτείς το πρόβλημα που σε απασχολεί. Για το γραφείο μας κάθε πρόβλημα δικό σας το κάνουμε δικό μας και σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση με εχεμύθεια, αξιοπιστία, και προστασία όλων των πληροφοριών και στοιχείων.  Στην ανεύρεση χρεοφειλετών ερευνούμε για τον εντοπισμό των οφειλετών σας και απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις η ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Δυστυχώς σχεδόν πάντα οι οφειλέτες είναι γνωστά μας πρόσωπα και δείχνουν αρχικά τουλάχιστον το «καλό» τους πρόσωπο. Παρουσιάζονται ως έμπιστα πρόσωπα και μόλις καταφέρουν τα χρήματα μας  να αλλάξουν τσέπη, εξαφανίζονται και κόβουν κάθε επαφή με το  «θύμα» τους. Στην καλύτερη των περιπτώσεων τηλεφωνούν και λέγοντας ανόητες δικαιολογίες δηλώνουν ότι σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα  θα μας επιστρέψουν τα χρήματα μας. Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται ποτέ.

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες ζητούν τη βοήθεια των ιδιωτικών ερευνητών για να εντοπίσουν τους οφειλέτες τους και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικαστική οδό για τη διεκδίκηση των οφειλών τους. Η εξαφάνιση χρεοφειλετών αποτελεί πραγματικά ένα τραγικό γεγονός για τα άτομα, που έχουν πέσει θύματα κι έχουν χάσει τα χρήματα τους. Γι’ αυτό απαιτείται αποφασιστικότητα και άμεσες λύσεις.

Το  γραφείο μας αναλαμβάνει την εύρεση οφειλετών με προσιτές τιμές, ταχύτητα και επαγγελματισμό. Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να έχει ένας ιδιωτικός ερευνητής για να γίνει μια ερευνά σύμφωνα με την ισχύουσα  Ελληνική  Νομοθεσία. Τα αποτελέσματα των ερευνών μας είναι έγκυρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε  Δικαστήριο  της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γνωρίζουμε το χώρο των ιδιωτικών ερευνών περισσότερο από όλους μέσα από την 26ετη  πείρα μας. Οι άρτια  εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το γραφείο μας αναλαμβάνει να εντοπίσει τα άτομα που σας απέσπασαν δανεικά η χρήματα με δόλο καθώς και την πλήρη εικόνα της οικονομικής τους κατάστασης  διαστρώνοντας  όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες των περιουσιακών τους στοιχείων.

Είναι αναμφισβήτητο  γεγονός  ότι μερικοί  οφειλέτες έχουν κρυφά περιουσιακά  στοιχεία τα οποία κανονικά  ανήκουν στον πιστωτή. Πράξη που δεν ολοκληρώνετε αφού το θύμα δεν μαθαίνει ποτέ. Όταν αντιμετωπίζετε μια τόσο δύσκολη κατάσταση επικοινωνήστε μαζί μας για να ερευνήσουμε για την ύπαρξη αγνώστων περιουσιακών στοιχείων, ακίνητων,  ασφαλειών, τραπεζικών συναλλαγών η νέου εργοδότη. Η εξακρίβωση οικονομικών στοιχείων αποτελεί μια πολύ σημαντική υπηρεσία όταν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι προκειμένου  να πάρετε πίσω τα χρήματα σας.

Επίσης η υπηρεσία της εξακρίβωσης διεύθυνσης χρησιμοποιείται από φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις όταν οι οφειλέτες αλλάζουν διεύθυνση η δηλώνουν ψευδή στοιχεία προκειμένου να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πίτερ  Καημενάκι  έχει τα καταλληλά μέσα και τεχνικές για άμεσα αποτελέσματα με απολυτή εχεμύθεια  και οικονομικές τιμές.