Ναυτιλιακές υποθέσεις

Ναυτιλιακές υποθέσεις

Σκέψου σοβαρά πριν αποφασίσεις σε ποιον θα εμπιστευτείς το πρόβλημα που σε απασχολεί. Για το Γραφείο μας κάθε πρόβλημα δικό σας το κάνουμε δικό μας και σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση με εχεμύθεια, αξιοπιστία και προστασία όλων των πληροφοριών και στοιχείων για τις ναυτιλιακές υποθέσεις.

Στις ναυτιλιακές υποθέσεις ερευνούμε ότι έχει σχέση με τη ναυτιλία όπως:

  1. Μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων
  2. Παράνομες θαλάσσιες δραστηριότητες
  3. Προσωπικούς τραυματισμούς εν πλω
  4. Ζημίες και δολιοφθορές σε πλοία και σκάφη
  5. Εξαπατήσεις από ταξιδιωτικούς πράκτορες
  6. Εργατικά θαλασσιά ατυχήματα
  7. Έλεγχος της ακαταλληλότητας του εξοπλισμού ενός πλοίου
  8. Τις συνθήκες ενός ατυχήματος
  9. Τους συνεργάτες σας στο εάν η ζημιά ή βλάβη στο πλοίο σας είναι υπαρκτή και σε ποιο βαθμό ή όχι
  10. Στην εταιρεία επισκευής που αναλαμβάνει το έργο [ζημιά ή βλάβη] του πλοίου.

Πιο συγκεκριμένα όταν λέμε «ναυτιλιακές έρευνες» εννοούμε όλα τα γεγονότα που μπορούν να συμβούν στη θάλασσα. Στις ναυτιλιακές υποθέσεις περιλαμβάνονται τα συστήματα ασφάλειας των ναυτιλιακών εταιρειών μεταφοράς εμπορευμάτων, στις ζημίες που μπορούν να προκληθούν στο ποιο ή σε τρίτους και χρειάζονται αποδείξεις για να αποζημιωθούν οικονομικά και ηθικά, επίσης όλες οι παράνομες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν εν πλω όπως η παράνομη μεταφορά εμπορευμάτων και ανθρώπων, έλεγχος των υπάλληλων, η ζημιά που έχει υποστεί ένα σκάφος αναψυχής από τρίτους η αλλά σκάφη. Επίσης ερευνούμε την καταλληλόλητα του εξοπλισμού των πλοίων και των σκαφών αναψυχής, καθώς και τις αιτίες συνθηκών ενός θανάτου σε ένα πλοίο. Όλοι ξέρουμε ότι ο ναυτικός κλάδος χαρακτηρίζεται από έντονη ιδιαιτερότητα αφού το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν τις σχέσεις που ανάγονται στο ναυτικό η θαλάσσιο εμπόριο, στη ναυσιπλοΐα και στη ναυτιλία γενικότερα δεν έχουν σαφή και ξεκαθαρισμένα όρια. Γι’ αυτό και οι συνεργάτες μας όλοι καταξιωμένοι δικηγόροι διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση του ναυτικού δικαίου, των νόμων και των κανονισμών του για να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα σας .

Και να θυμάστε πως καμία επιλογή δεν είναι τυχαία. Εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημα σας γρηγορά και εχέμυθα. Και σεβόμενοι τις οικονομικές συνθήκες των ημέρων οι τιμές μας έχουν μειωθεί ανάλογα. Στόχος και αντικείμενο των ερευνών μας η άμεση, τέλεια και ειλικρινής εξυπηρέτηση σας.