Ιδιωτικός ερευνητής – γραφείο ερευνών

Ιδιωτικός ερευνητής – γραφείο ερευνών

Ένας ιδιωτικός ερευνητής – γραφείο ερευνών μπορεί να είναι πίσω σας ανά πάσα στιγμή, να παρακολουθεί το τηλέφωνό σας κατόπιν αιτήματος του συντρόφου σας, να σας προστατεύει από κινδύνους έχοντας το ρόλο του σωματοφύλακα και να είναι ο φύλακας-άγγελος από τον οποίο οι γονείς σας ζήτησαν βοήθεια φοβούμενοι μην μπλέξετε με τα ναρκωτικά. Σίγουρα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αντιληφθείτε, καθώς ο ιδιωτικός ερευνητής ή αλλιώς ντετέκτιβ (όπως είναι ευρέως γνωστό το επάγγελμα αυτό) έχει τη μοναδική ικανότητα να γίνεται «αόρατος» εν ώρα εργασίας. Ο Πήτερ Καμενάκης και οι συνεργάτες ιδιωτικοί ερευνητές του γραφείου του «Absolut Professional Detectives» είναι μια ομάδα τέτοιων «αόρατων» ανθρώπων. Με έδρα την Αθήνα και τον Πειραιά, αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ιδιωτικός ερευνητής και υπηρεσίες

Το γραφείο ερευνών  «Absolut Professional Detectives» είναι το μόνο σε όλη την Ελλάδα που αναλαμβάνει εξειδικευμένες έρευνες, ανταποκρινόμενο με επιτυχία στις σύγχρονες και δύσκολες απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Ιδιώτες και επιχειρήσεις αναθέτουν στο έμπειρο προσωπικό μας την επίλυση και διαλεύκανση καίριων προβλημάτων και υποθέσεων που τους απασχολούν. Οι επιτυχίες μας αποτελούν την καλύτερη συστατική επιστολή και τον κύριο λόγο για τον οποίο πρέπει να μας επιλέξετε.

Γραφείο ερευνών και εταιρικές υποθέσεις

  • Υποθέσεις βιομηχανικής κατασκοπείας: ως βιομηχανική κατασκοπεία ορίζεται η οργανωμένη στρατηγική ανταγωνισμού, με στόχο μια εταιρεία να υποκλέψει απόρρητες ευαίσθητες εταιρικές πληροφορίες ανταγωνίστριας εταιρείας αποβλέποντας στο εύκολο κέρδος και την οικονομική καταστροφή της ανταγωνίστριας. Στο γραφείο μας λειτουργεί ειδικό και εξειδικευμένο τμήμα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμό της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, τμήμα ικανότατο να προστατέψει άμεσα και αποτελεσματικά την επιχείρηση σας αποκαλύπτοντας τις υποκλοπές και τις λοιπές παράνομες ενέργειες «συνεργατών» και ανταγωνιστών σας.
  • Υποθέσεις στον τομέα της ναυτιλίας: μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας αν έχετε κάποια υποψία για μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων στο πλοίο σας ή για άλλες παράνομες δραστηριότητες που υποπτεύεστε, για προσωπικούς τραυματισμούς εν πλω, ζημιές και δολιοφθορές σε πλοία και σκάφη της ιδιοκτησίας σας με σκοπό την εκδίκηση ή τον αθέμιτο ανταγωνισμό, για εξαπατήσεις από ταξιδιωτικούς πράκτορες ή καταπάτηση των δικαιωμάτων σας ως επιβάτη ή για εργατικά ατυχήματα για τα οποία δεν έχετε αποζημιωθεί κ.α. Αναλαμβάνουμε να βρουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία προς υπεράσπισή σας.

Ιδιωτικός ερευνητής και υπηρεσίες σε ιδιωτικό επίπεδο

Οι πιο συνηθισμένες υποθέσεις για τις οποίες κάποιος απευθύνεται σε έναν ιδιωτικό ερευνητή είναι οι ακόλουθες:

ανεύρεση εξαφανισθέντων ατόμων και χρεοφειλετών

Καθημερινά στην εποχή της κρίσης εξαφανίζονται δεκάδες συμπολίτες μας, είτε εκουσίως είτε ακουσίως (απαγωγές με στόχο τα λύτρα). Οι οικογένειές τους τις περισσότερες φορές νιώθουν αδύναμες, κυρίως λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που προκαλεί η εξαφάνιση, να ξετυλίξουν το «κουβάρι» αυτής και να εντοπίσουν τα ίχνη του αγαπημένου τους προσώπου.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, έχει κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο είδος εκούσιων και απολύτως σκόπιμων «εξαφανίσεων». Χρεοφειλέτες και συνεργάτες σε επιχειρήσεις, οι οποίοι καταχράστηκαν χρηματικά ποσά, εξαφανίζονται μετά την υπεξαίρεση για να αποφύγουν τη δίωξη και τη σύλληψη. Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, να αναζητήσουμε τον εξαφανισθέντα, ενώ χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας, τις μεθοδευμένες έρευνες και τον άριστο σχεδιασμό και προγραμματισμό των  αναζητήσεων, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

μοιχεία και προγαμιαία έρευνα

Η θεμελιώδης βάση ενός σωστού, επιτυχημένου και ευτυχισμένου γάμου είναι η εμπιστοσύνη. Όταν, όμως, αυτή διαταράσσεται λόγω κρυφών μηνυμάτων και χαμηλόφωνων συνομιλιών στο κινητό, ο ντετέκτιβ και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν να ξεκαθαρίσουν αν υπάρχει μοιχεία και εξωσυζυγική σχέση, διαλευκαίνοντας το θολό τοπίο. Παράλληλα, βοηθώντας σας στο να οικοδομήσετε μια υγιή σχέση εμπιστοσύνης, μπορούν να ρίξουν φως στο παρελθόν του ερωτικού συντρόφου, για να είστε σίγουροι αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτόν.

φύλαξης προσώπων και εγκαταστάσεων

Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των πελατών και των οικογενειών αυτών, των οικιών και των επαγγελματικών τους χώρων. Συνοδοί ασφαλείας (bodyguards) παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια στις μετακινήσεις των πελατών. Επιπρόσθετα, έμπειρο προσωπικό (security), τεχνολογικός εξοπλισμός υψηλής ασφαλείας (κάμερες, κλειστό κύκλωμα), καθώς και κορυφαίες υπηρεσίες του digital marketing, είναι στη διάθεση των πελατών μας για τη φύλαξη της οικίας ή του επαγγελματικού τους χώρου.

προστασίας και αποτροπής ανηλίκων από ναρκωτικά και ουσίες

Σύμφωνα με έρευνα και δημοσίευση του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγειινής (ΕΠΙΨΥ) τα Ελληνόπουλα από πολύ μικρή ηλικία μπλέκονται στη μάστιγα των εξαρτησιογόνων ουσιών, του αλκοόλ και του τσιγάρου. Η αποτροπή των νέων από τα ναρκωτικά πρέπει να είναι στόχος του κάθε γονέα. Με λεπτούς χειρισμούς, εχεμύθεια και διακριτικότητα, ερευνούμε την υπόθεση που μας αναθέτετε σε βάθος και με σεβασμό στην εύθραυστη ψυχολογία του εφήβου σας ενημερώνουμε σας αν το παιδί σας έχει συναναστροφές με ύποπτους και επικίνδυνους ανθρώπους.

  • υποθέσεις εξέτασης DNA, η οποία γίνεται σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες εργαστηρίων και είναι αναγκαία για
  • την ανεύρεση εξαφανισθέντων προσώπων και
  • τις υποθέσεις έρευνας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Τα στοιχεία που προκύπτουν για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στην Ελλάδα είναι συγκλονιστικά, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το πρόβλημα αποδεικνύεται μείζον, καθώς το προφίλ των δραστών σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας έχει αλλάξει. Άτομα υπεράνω πάσης υποψίας φέρονται να είναι οι βασικοί ύποπτοι στις τελευταίες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι πραγματογνώμονες των εργαστηρίων ταυτοποίησης καινοτομούν και προσφέρουν στην ερευνητική διαδικασία όλες τις σύγχρονες τεχνικές ανίχνευσης βιολογικού υλικού, ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA. Ως ειδικά εκπαιδευμένοι σε αυτόν τον τομέα, μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση οποιασδήποτε υπόθεσης κακοποίησης, είτε εμβαθύνοντας στις αναλύσεις και ενισχύοντας το έργο του γραφείου  είτε προσφέροντας υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου.

Για την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεων, έχουμε στη διάθεσή μας ένα στόλο βανς, αυτοκινήτων και μηχανών (παρακολουθήσεις ξηράς), jet ski (παρακολουθήσεις θαλάσσης) και ελικοπτέρων και drones (παρακολουθήσεις αέρος) καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (θερμικές κάμερες, Oscor blue, Αnti sniper detector κλπ), για να μην χάσουμε ούτε στιγμή από τα μάτια μας τον άνθρωπο που μας αφορά και να μην μας διαφύγει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω από την υπόθεση.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας (22 χρόνια) και η διεθνής μας αναγνώριση είναι οι εγγυήσεις που επιθυμείτε πριν απευθυνθείτε σε εμάς. Μπορείτε να είστε σίγουροι για την ταχύτητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. την εχεμύθεια και τη διακριτικότητα της συνεργασίας. Δικαίως κατατασσόμαστε ανάμεσα στα καλύτερα του χώρου της ιδιωτικής έρευνας στην Ελλάδα.

(Αριθμός άδειας λειτουργίας 1819/7/1/94-δ’ από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη)