Κληρονομικές υποθέσεις

Ένορκες καταθέσεις

Είναι γεγονός όταν κάποιο άτομο φεύγει από τη ζωή να δημιουργείται κληρονομικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια η μεταξύ συγγενών που είναι πολύπλοκο και μπορεί να οδηγήσει σε χρονιές δικαστικές διαμάχες που είναι σχετικά δαπανηρή διαδικασία. Δυστυχώς τα κληρονομικά μπορούν να εξελιχθούν σε χρονοβόρες καταστάσεις δίχως τέλος. Τις πιο πολλές φορές ακόμα και ένα μικρό μερίδιο περιουσίας είναι ικανό να διαλυθούν οικογένειες και συγγενείς να γίνουν εχθροί και να κόψουν κάθε επαφή για χρονιά. Πραγματικά είναι άδικο να αισθάνεστε ότι κάποιος σας έχει εξαπατήσει  και έχει καταχραστεί περιουσιακά στοιχεία που σας ανήκουν με αθέμιτο τρόπο. Κάπως έτσι αγαπημένοι συγγενείς γίνονται ξαφνικά ορκισμένοι εχθροί. Δηλαδή μια κληρονομιά αντί να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μιας οικογένειας  φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι κληρονομικές υποθέσεις είναι μια βασική κατηγορία δικαστικών υποθέσεων με έντονη πολυπλοκότητα αν και δεν είναι ορατή με την πρώτη ματιά.

Για οποιονδήποτε βρίσκεται μπροστά σε μια δικαστική διαμάχη πρέπει να συλλέξει όσον το δυνατόν περισσότερα αξιόπιστα στοιχεία και αποδείξεις σε σχέση του αντίπαλου του για να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την υπόθεση σας με απολυτή εχεμύθεια ταχύτητα και επαγγελματισμό. Καμία επιλογή δεν είναι τυχαία, υλοποιούμε και εφαρμόζουμε το βασικό αίτημα σας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας.

Το γραφείο μας διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό  ο οποίος μπορεί να συγκριθεί  με τις μυστικές υπηρεσίες  πολλών  ανεπτυγμένων  χωρών. Κυρίο μέλημα μας ο επαγγελματικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας. Είμαστε πάντα ενημερωμένοι και στην καρδιά των εξελίξεων παρακολουθώντας  τα αντίστοιχα σεμινάρια και επενδύοντας μεγάλα κεφάλαια  σε εξοπλισμό  [ κάμερες ,  ηλεκτρονικούς υπολογιστές , συσκευές εντοπισμού κοριών , εργαλεία  ελέγχου ασφαλείας του χώρου , ανιχνευτές ψευδούς ]. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τελευταία τεχνολογία που διαθέτουμε προς όφελος σας. Σίγουρα  ανασταλτικώς παράγοντάς μιας έρευνας είναι το οικονομικοί κότσος.

Το Γραφείο μας λαμβάνοντας σοβαρά  υπόψιν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τη δυσκολία που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κότσος των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας και να παρέχουμε τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να μας γνωρίσουν και  να σταματήσουν να πιστεύουν ότι οι ιδιωτικές έρευνες είναι «πολυτέλεια». Η λάθος επιλογή γραφείου  εμπιστευτικών ερευνών μπορεί να αποβεί μοιραία. Εμπιστευτείτε μόνο επαγγελματίες.

Είμαστε στο χώρο των ερευνών 26 χρονιά  με απολυτή συνέπεια  , εχεμύθεια  και επαγγελματισμό . Προσοχή στην επιλογή σας… Προσφέρουμε παράλληλα κατόπιν αιτήματος σας συνεργασία για ψυχολογική και νομική υποστήριξη.

Είμαστε πραγματικά διπλά σας επτά ημέρες την εβδομάδα , 12 μήνες  το χρόνο.