Ντετέκτιβ Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πήτερ Καμενάκης

Ντετέκτιβ Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πήτερ Καμενάκης

Για Ντετέκτιβ και Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών απευθυνθείτε στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πήτερ Καμενάκης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και εχεμύθεια.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της έρευνας σε ιδιωτικό επίπεδο. Με έδρα την Αθήνα και τον Πειραιά, αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα,  τα Βαλκάνια και το εξωτερικό. Έχει πολυετή παρουσία στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας (26 χρόνια) και, με διεθνή αναγνώριση, εγγυάται αφενός την ταχύτητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και αφετέρου την εχεμύθεια  και τη διακριτικότητα της συνεργασίας. Δικαίως κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα του χώρου της ιδιωτικής έρευνας στην Ελλάδα.

(Αριθμός άδειας λειτουργίας 1819/7/1/94-δ’ από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη)

Οι εκπαιδευμένοι ντετέκτιβ συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τις υποθέσεις σας, ενημερώνοντάς σας καθημερινά για την εξέλιξη της έρευνας. Στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, το γραφείο συνεργάζεται με άρτια εξειδικευμένους επαγγελματίες, με καθημερινή εξέλιξη και συνεχή επαγγελματική κατάρτιση. Στόχος είναι η επίλυση των υποθέσεων των πελατών και η ικανοποίησή αυτών.

Υπηρεσίες του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών  «Absolut Professional Detectives» του Πήτερ Καμενάκη είναι το μόνο σε όλη την Ελλάδα που αναλαμβάνει εξειδικευμένες έρευνες, ανταποκρινόμενο με επιτυχία στις σύγχρονες και δύσκολες απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Κατόπιν εντολής των πελατών του, αναλαμβάνονται υποθέσεις που αφορούν εταιρείες και ιδιώτες.

Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς για υποθέσεις εμποροβιομηχανικής αντικατασκοπείας και για ναυτιλιακές έρευνες. Ως βιομηχανική κατασκοπεία ορίζεται η οργανωμένη στρατηγική ανταγωνισμού, προκειμένου μια εταιρεία να αποσπάσει απόρρητες ευαίσθητες εταιρικές πληροφορίες ανταγωνίστριας εταιρείας. Απώτερος στόχος είναι να καρπωθεί οφέλη και κέρδη. Στο γραφείο μας λειτουργεί ειδικό και εξειδικευμένο τμήμα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, τμήμα ικανότατο να προστατέψει άμεσα και αποτελεσματικά την επιχείρηση του πελάτη από την βιομηχανική κατασκοπία. Παράλληλα, αναλαμβάνονται με επιτυχία και αποτελεσματικότητα υποθέσεις που σχετίζονται με τον τομέα της ναυτιλίας -μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων, παράνομες δραστηριότητες, προσωπικούς τραυματισμούς εν πλω, ζημιές και δολιοφθορές σε πλοία και σκάφη, εξαπατήσεις από ταξιδιωτικούς πράκτορες,  εργατικά ατυχήματα κ.α.

Σε επίπεδο ιδιωτών, αναλαμβάνουμε υποθέσεις:

  • ανεύρεσης εξαφανισθέντων ατόμων και χρεοφειλετών

Καθημερινά στην εποχή της κρίσης εξαφανίζονται δεκάδες συμπολίτες μας, είτε εκουσίως είτε ακουσίως (απαγωγές με στόχο τα λύτρα). Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, έχει κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο είδος «εξαφανίσεων». Χρεοφειλέτες και συνεργάτες σε επιχειρήσεις, οι οποίοι καταχράστηκαν μεγαλύτερα ή μικρότερα χρηματικά ποσά, εξαφανίζονται μετά την υπεξαίρεση για να αποφύγουν τη δίωξη. Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, να αναζητήσουμε τον εξαφανισθέντα, ενώ χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας, τις μεθοδευμένες έρευνες και τον άριστο σχεδιασμό και προγραμματισμό των  αναζητήσεων, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

  • μοιχείας και προγαμιαία έρευνα

Η θεμελιώδης βάση ενός σωστού, επιτυχημένου και ευτυχισμένου γάμου είναι η εμπιστοσύνη. Όταν, όμως, οι υποψίες κλονίζουν τα θεμέλια αυτού, ο ντετέκτιβ και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν να διερευνήσουν υποθέσεις μοιχείας και εξωσυζυγικών σχέσεων, διαλευκαίνοντας το θολό τοπίο, ενώ παράλληλα μπορούν να ρίξουν φως στο παρελθόν του ερωτικού συντρόφου, οικοδομώντας μια υγιή σχέση.

  • εξιχνίασης εγκλημάτων, με ανακάλυψη αθωωτικών στοιχείων και έρευνα μαρτύρων
  • φύλαξης προσώπων και εγκαταστάσεων

Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των πελατών και των οικογενειών αυτών, των οικιών και των επαγγελματικών τους χώρων. Συνοδοί ασφαλείας (bodyguards) παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια στις μετακινήσεις των πελατών. Επιπρόσθετα, έμπειρο προσωπικό (security) και τεχνολογικός εξοπλισμός υψηλής ασφαλείας είναι στη διάθεση των πελατών για τη φύλαξη της οικίας ή του επαγγελματικού τους χώρου.

  • προστασίας και αποτροπής ανηλίκων από ναρκωτικά και ουσίες

Σύμφωνα με έρευνα και δημοσίευση του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγειινής (ΕΠΙΨΥ) τα Ελληνόπουλα από πολύ μικρή ηλικία μπλέκονται στη μάστιγα των εξαρτησιογόνων ουσιών, του αλκοόλ και του τσιγάρου. Η έρευνα, που εκπονήθηκε σε 683 ελληνικά σχολεία και συμπεριελάμβανε 37.040 μαθητές ηλικίας 13 έως 19 ετών, καταγράφει την αξιοσημείωτη αύξηση στη συστηματική χρήση του χασίς. Η πλειονότητα των παιδιών που δοκιμάζουν χασίς, περνούν γρήγορα από τον πειραματισμό στη συστηματική χρήση και την εξάρτηση. Η αποτροπή των νέων από τα ναρκωτικά πρέπει να είναι στόχος του κάθε γονέα και σε αυτό μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά το γραφείο ερευνών «Absolut Professional Detectives» του Πήτερ Καμενάκη. Με λεπτούς χειρισμούς, εχεμύθεια και διακριτικότητα, το γραφείο ερευνά την υπόθεση σε βάθος και με σεβασμό στην εύθραυστη ψυχολογία του εφήβου ενημερώνει τους γονείς αν το παιδί τους έχει σχέση με τα ναρκωτικά ή με λοιπές εξαρτησιογόνες ουσίες ή επαφή με «ύποπτους» ανθρώπους, ώστε αυτοί στη συνέχεια να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και τη βοήθεια ειδικών.

  • υποθέσεις εξέτασης DNA, η οποία γίνεται σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες εργαστηρίων και είναι αναγκαία για
  • την ανεύρεση εξαφανισθέντων προσώπων και
  • τις υποθέσεις έρευνας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Τα στοιχεία που προκύπτουν για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στην Ελλάδα είναι συγκλονιστικά, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το πρόβλημα αποδεικνύεται μείζον, καθώς το προφίλ των δραστών σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας έχει αλλάξει. Εκπαιδευτικοί, προπονητές, γονείς, άτομα σε θέσεις εξουσίας, καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας φέρονται να είναι οι βασικοί ύποπτοι στις τελευταίες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι πραγματογνώμονες των εργαστηρίων ταυτοποίησης καινοτομούν και προσφέρουν στην ερευνητική διαδικασία όλες τις σύγχρονες τεχνικές ανίχνευσης βιολογικού υλικού, ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA. Ως ειδικά εκπαιδευμένοι σε αυτόν τον τομέα, μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση οποιασδήποτε υπόθεσης κακοποίησης, είτε εμβαθύνοντας στις αναλύσεις και ενισχύοντας το έργο του γραφείου  είτε προσφέροντας υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου.

  • έρευνας κινητών τηλεφώνων. Εφόσον συντρέχουν εγκληματικοί λόγοι, όπως εξαφάνιση προσώπου, κακοποίηση, παραπλάνηση, αρπαγή ανηλίκων δια της βίας, παρενόχληση μέσω κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων με σκοπό τον εκφοβισμό ή τον εκβιασμό, το γραφείο δύναται να αναλάβει και να επιλύσει το πρόβλημα εντοπίζοντας τη θέση του κινητού (Location services LCS), ανακτώντας διαγεγραμμένα δεδομένα από συσκευές, ευρίσκοντας τον αριθμό που κρύβεται πίσω από το «απόρρητο» που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού και παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Για την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεων, έχουμε στη διάθεσή μας ένα στόλο βανς, αυτοκινήτων και μηχανών (παρακολουθήσεις ξηράς), jet ski (παρακολουθήσεις θαλάσσης) και  ελικοπτέρων και drones (παρακολουθήσεις αέρος).

Το γραφείο «Absolut Professional Detectives» του Πήτερ Καμενάκη είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εχεμύθειας και της αποτελεσματικότητας στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας.