ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ • ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Προφίλ

Ένα ραντεβού -και εκτός γραφείου- μαζί μας, θα σας πείσει.

Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο με απόλυτη εχεμύθεια.

peter-01

Προφίλ του Ντετέκτιβ Πήτερ Καμενάκη

Το προφίλ του γραφείου μας: Μετά από πολύχρονη πείρα το γραφείο μας αναλαμβάνει με αυστηρή εχεμύθεια την υπόθεσή σας και σας εγγυάται ταχύτατα αλλά και σίγουρα αποτελέσματα. Απόδειξη μας σε αυτό, οι τεράστιες επιτυχίες, σε όλες τις υποθέσεις που αναλάβαμε.
Το γραφείο μας πλαισιώνεται από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, με υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και σύγχρονες μεθόδους συλλογής πληροφοριών. Εξελισσόμαστε καθημερινά για να ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Προφίλ: Όλα τα παραπάνω μας κατατάσσουν σε ένα απ’ τα καλύτερα γραφεία ιδιωτικών Ντετέκτιβs στην Ελλάδα.

 • Περιοχές που εξυπηρετούμε: Αθήνα, επαρχία, νησιά αλλά και στα Βαλκάνια.
 • Δράση και λειτουργία όλο το 24ωρο.
 • Παρέχουμε συστάσεις πελατών μας.
 • Συνεργαζόμαστε άμεσα με εγκεκριμένους νομικούς και πρώην αξιωματικούς
  της ΕΛ.ΑΣ.
 • Αμοιβή κατόπιν επιτυχίας.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα γραφεία μας στην Αθήνα, τον Πειραιά και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό τεκμηριώνεται όχι μόνο από την πληρότητα των υπηρεσιών και την ποιότητα των ενεργειών μας αλλά και από σειρά άλλες παραμέτρους. Δείτε στη συνέχεια τον αριθμό άδειας λειτουργίας μας. Η νομιμότητα είναι βασική μας αρχή σε όλες μας τις δραστηριότητες.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
Είμαστε οι μοναδικοί ντετέκτιβ στις ιδιωτικές έρευνες στην Ελλάδα με άρτια εκπαιδευμένους άντρες και γυναίκες, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες και δύσκολες απαιτήσεις των πελατών μας. Εάν αναζητείτε ντέτεκτιβ Αθήνα τότε φτάσατε στο στόχο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ;
Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμα του Ντετέκτιβ ή ορθότερα του ιδιωτικού ερευνητή. Χρησιμοποιούμε τον όρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι όλοι σε αυτόν και έτσι μας αποκαλούν. Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό team. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό και επεμβαίνουμε εκεί, όπου ο πολίτης βρίσκει αδιέξοδα. Κάθε ενέργειά μας αποσκοπεί στην επίλυση ζητημάτων που απαιτούν:

 1. εχεμύθεια,
 2. ακρίβεια κινήσεων,
 3. μεθοδικότητα,
 4. ταχύτητα και
 5. αποτελεσματικότητα.
Προφίλ

Ένα ραντεβού -και εκτός γραφείου- μαζί μας, θα σας πείσει.

Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο με απόλυτη εχεμύθεια.